Påskharen Bonny

Påskharen Bonny

Äntligen är påsken här igen! Ljus, vårkänslor och färg!

Förra året fick vi lära känna kycklingen Ester. I år kommer vi få lära känna Påskharen Bonny som har lite svårt att komma ihåg var hon lagt påskäggen som hon har i uppgift att dela ut.

Materialet består av ett häfte där du som pedagog får genomgång och översikt av uppgifterna för att kunna planera. I andra delen av häftet finner du det arbetsmaterial som behövs för att genomföra arbetsuppgifterna. Hoppas att ni ska bli lika förtjusta i Bonny som Ester!

Innehållsförteckning

Introduktion av Bonny
Varför firar vi påsk?
Min egen påskhare (skapande)
Vem är min påskhare?
Kartan
Kartans berättelse
Vilket ägg?
Gör någon äggstra glad
Hitta äggen!
Påskfest
Läsbingo

Bidrag till framtida material 
Som mina trogna följare vet, så skapar jag material på min fritid. Detta eftersom jag brinner för skola och våra elever. Vi pedagoger kan via sociala medier stötta varandra med material, tips och tankar som gör skillnad för fler än de elever som vi har just i vår närhet. Mina material tar en del tid då jag väljer att göra dem med omsorg och syfte. Jag tar sällan betalt för mina material men denna gång, vid detta mer omfattande material får du gärna bidra med 20kr. Detta för att jag ska kunna fortsätta skapa större mer omfattande material som detta.
Tack för förståelse!
Swish: 0702710411

Du hittar materialet här: https://www.oppetklassrum.se/laddanerpaskharen/

Är du nyfiken på Kycklingen Ester så hittar du mer information här:
https://www.oppetklassrum.se/lektioner/ester-bonny/

Välkommen att följa oss på sociala medier oppetklassrum.se

Author

Kim Sjöberg