Påsken! Ljuset, våren, färgerna och energin!
Påsken är en ljus tid som kommer med energi under en intensiv period för oss i skolan. Jag älskar spänningen med påskägg, kreativt skapande och lärande.

Nyfikna och busiga kycklingen Ester är redo för ett besk hos er! Hon måste dock vara hemma igen när påsken kommer – men vem är påsken egentligen? Tillsammans med sin vän Bonny har hon många spännande arbetsuppgifter och utmaningar för eleverna. Här hittar du ett material på 45 sidor där du som pedagog kan använda materialet som helhet eller plocka de bitar som passar just dina elever.

kyckling_fa%cc%88rg

Materialet består av ett häfte där du som pedagog får genomgång och översikt av uppgifterna för att kunna planera. I andra delen av häftet finner du det arbetsmaterial som behövs för att genomföra arbetsuppgifterna. Hoppas att ni ska bli lika förtjusta i Ester och Bonny som jag är!

ester_klar

 

Innehållsförteckning
Introduktion av kycklingen Ester
Kompiskort
Vad finns i mitt ägg?
Påskjakten
Adoptera en läskompis – läsbingo, skrivuppgifter
Ester och Bonny – samtalskort, skrivuppgift, rastlekar
Samarbete och instruktion
Inför påsk
Påskbingo
Pixelkoder
Lärarens planering

img_6654 img_6561

ska%cc%88rmavbild-2019-03-21-kl-09-18-17 ska%cc%88rmavbild-2019-03-23-kl-10-11-33

 

 

Bidrag till framtida material 
Som mina trogna följare vet, så skapar jag material på min fritid. Detta eftersom jag brinner för skola och våra elever. Vi pedagoger kan via sociala medier stötta varandra med material, tips och tankar som gör skillnad för fler än de elever som vi har just i vår närhet. Mina material tar en del tid då jag väljer att göra dem med omsorg och syfte. Jag tar sällan betalt för mina material men denna gång, vid detta mer omfattande material får du gärna bidra med 30kr. Detta för att jag ska kunna fortsätta skapa större mer omfattande material som detta.
Tack för förståelse!
Swish: 0702710411
swish_logo-768x511

Du hittar arbetsmaterialet här:
http://www.oppetklassrum.se/laddanerester/

 

 

hare_fa%cc%88rg

 

I detta inlägg hittar du ett annat påskmaterial samt några kompletterande uppgifter till årets påskhäfte:

Påsk och vår

 

 

blabla

Välkommen att följa oss på Facebook och Instagram!
@oppetklassrum.se
fb-instagram